/Musea en tentoonstelling
Musea en tentoonstelling 2018-10-11T11:57:48+00:00

MUSEA & TENTOONSTELLINGEN

Het inrichten van een museum of een tentoonstelling is een vak apart. T&T Interieurbouw beheerst dat vak tot in de finesses. Naast de daadwerkelijke realisering van uw tentoonstelling, adviseren wij u ook graag over slimme oplossingen. Daarbij bent u bij T&T interieurbouw eveneens aan het juiste adres voor het aanbrengen van (grafische) teksten en visuals, of het leveren, installeren en programmeren van AV-installaties: T&T Interieurbouw zorgt dat het werkt. T&T Interieurbouw creëert zowel tijdelijke als permanente exposities voor musea, informatie- en bezoekerscentra, instellingen en bedrijven. Veelzijdig, dynamisch en creatief: dat is de kracht van ons bedrijf.

Door onze ervaring met zowel tijdelijke als permanente tentoonstellingen en inrichtingen zijn wij breed inzetbaar. Naast signing en grafische beelden, verzorgen wij desgewenst ook de verlichting, props en aankleding van uw tentoonstelling. T&T Interieurbouw heeft dit allemaal onder één dak. Wij zorgen voor alles en nemen u graag het werk uit handen.

Voor meer informatie, of voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met onze adviseur Pim van de Glind, telefoonnummer 036-5387200.